Eficiență
Actros

Eficiență

Economic de la bun început.

Un camion pentru o rentabilitate deosebit de ridicată. Modelul Actros reprezintă în traficul interurban definiția tehnologiei fiabile și cu economie de combustibil, costuri scăzute și randamente ridicate. Pe scurt: și mai multă eficiență. Un consum redus de combustibil poate avea o contribuție decisivă la rentabilitatea camionului. O proprietate pe care modelul Actros a demonstrat-o în activitatea cotidiană – și care, cu motorul OM 471 de a 3-a generație, poate fi îmbunătățită și mai mult.

În special în traficul interurban și în transportul de mărfuri de mare tonaj, este valabil faptul că: un consum redus este esențial pentru reducerea costurilor totale. De aceea, în cazul modelului Actros, am făcut tot ce era posibil pentru a reduce consumul standard de combustibil.

Pentru o rezistență deosebit de scăzută a aerului și un consum redus, am continuat optimizarea aerodinamicii modelului Actros: MirrorCam287, 248 reduce, de exemplu, consumul de combustibil, în echiparea standard, cu până la 1,3% mai mult față de oglinzile convenționale.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Motoare economice și fiabile Euro VI în patru clase de cilindree
  • Configurații ale grupului motopropulsor adaptate perfect cu cutie automată cu 12 viteze și transmisie optimizată pe punți
  • Programe de rulare cu consum redus
  • Aerodinamică optimizată
  • Consumatori secundari economici
Prin recircularea gazelor arse răcite, în timpul arderii combustibilului se produce o cantitate mai mică de oxizi de azot și de particule.
Filtrul de particule diesel închis împiedică aproape în întregime pătrunderea particulelor. AdBlue® este introdus fără aer în fluxul gazelor arse prin intermediul unității de dozare optimizate.

Datorită Predictive Powertrain Control, camionul dvs. în versiunea de serie este și mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil în traficul interurban. Sistemul integrează un stil de conducere adaptat la topografie în transmisia automată și permite economii de combustibil de până la 5% în combinație cu strategia de schimbare a treptelor de viteză, adaptată cu precizie.1066 Și acest lucru nu numai pe autostrăzi, ci și pe drumurile naționale.

Indiferent că este vorba de un munte abrupt, de un vârf de colină, de coborârea unei pante, în depresiuni sau la șes – datorită navigației prin satelit și preciselor hărți 3D, Predictive Powertrain Control poate să recunoască din timp situațiile din traficul din față și să acționeze preventiv. În acest scop, Predictive Powertrain Control determină în permanență energia cinetică a autovehiculului și o poate folosi, de exemplu, înaintea vârfurilor de colină sau la câmpie, pentru etapele de rulare economică, poate reduce pierderile de tracțiune și economisi combustibil. În plus, sistemul poate asigura o secvență de cuplare adaptată situației din traficul din față, efectuând astfel, de exemplu, mai puține procese de cuplare și schimbări mai mari de viteze.

În plus, integrarea inteligentă a Predictive Powertrain Control poate, de exemplu, să detecteze intențiile de virare prin activarea semnalizatorului și să inițieze o fază de rulare cu consum redus, integrând în modurile de rulare Standard și Power cuplul Top Torque extins1070.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Consum de combustibil în versiunea de serie cu până la 5%1066 mai mic
  • Recunoașterea cursului drumului, precum pante, rampe, intersecții și sensuri giratorii care urmează
  • Automatizarea inițierii cuplării, a selectării treptei de viteze și a vitezei setate în tempomat
  • Integrare a setărilor care depind de trafic, precum și a asistentului pentru semne de circulație
  • Cu posibilitate de utilizare pe autostrăzi și drumuri rurale
Content predictive powertrain control 04

Suveran și economic. Predictive Powertrain Control din versiunea de serie (imagine similară) are rolul, pe lângă sprijinul adus șoferului, și de a contribui la reducerea consumului de combustibil pe șoselele naționale.

Content predicitve powertrain control 01

Programul de rulare economy.

Content predicitve powertrain control 02

Programul de rulare Power.

Programul potrivit pentru fiecare situație de rulare: puteți alege între Standard, Economy, Fleet și Power. Însă sunt acoperite și solicitări speciale precum Offroad, Heavy, Municipal și Fire.

Și chiar și în cadrul unui anumit program de rulare, șoferul are posibilitatea de a alege oricând între patru moduri de rulare1068 – cu A și A economy ca standard, completat de un alt mod automat plus manual.

Gradul de încărcare și de utilizare al camionului dumneavoastră poate fi mărit în mod semnificativ: prin conectarea inteligentă a autovehiculului, Mercedes-Benz Service și a firmei dumneavoastră de transport. Pentru procese logistice semnificativ mai eficiente în traficul interurban și în transportul de mărfuri.

Mercedes‑Benz Trucks Uptime

Mercedes‑Benz Trucks Uptime

Conectare într-o rețea inteligentă. Pentru o utilizare și mai eficientă a autovehiculelor.

Fleetboard

Fleetboard

Cu soluțiile de conectivitate, asigurați o eficiență maximă flotei dumneavoastră.

Ajutor de încredere pe drum

Ajutor de încredere pe drum

Defecțiune sau accident? Mercedes-Benz Service vă ajută în continuare în mod profesional. Mercedes-Benz Service24h chiar la orice oră.

Content Actros pano efficiency

Cu modelele noastre de camioane vă stau la dispoziție autovehicule cu costuri generale deosebit de scăzute. La aceasta contribuie în traficul interurban și în transportul de mare tonaj ofertele atractive de Servicii Mercedes-Benz, precum și valoarea reziduală ridicată de așteptat la sfârșitul perioadei de utilizare.

În sus