Ajutor de încredere pe drum
Servicii pentru autocamionul dvs

Ajutor de încredere pe drum

Defecțiune sau accident? Mercedes-Benz Service vă ajută în continuare în mod profesional. Mercedes-Benz Service24h chiar la orice oră.

Dacă unul dintre camioanele dvs. se defectează pe neașteptate, poate provoca în scurt timp necazuri și stres. Tocmai în aceste situații extreme, puteți fi sigur că problemele dvs. vor fi preluate în orice moment: Mercedes-Benz Service24h este pregătit non-stop, 365 de zile pe an, să vă readucă pe șosea. Iar cei care folosesc Mercedes ServiceCard pot plăti foarte simplu, fără numerar, în întreaga Europă.

În caz de avarie, în jur de 900 de ateliere service din Europa întreagă sunt disponibile 24 de ore pe zi. Tehnicienii foarte bine echipați vor interveni cu un atelier mobil: Astfel, 4 din 5 cazuri de avarii se remediază direct la fața locului. Iar cei care folosesc Mercedes ServiceCard pot plăti foarte simplu, fără numerar, în întreaga Europă.

Linia de asistență Mercedes-Benz Service24h:

0800672393 (apelabil doar din România)

+40 311 30 50 30 (apelabil din România și străinătate)

Content breakdown
Content accident 02

După un accident, dacă este necesar, autovehiculul dvs. va fi tractat la cel mai apropiat atelier de service Mercedes-Benz disponibil. Devine și mai simplu, datorită plății fără numerar oriunde în Europa cu Mercedes ServiceCard.

Linia de asistență Mercedes-Benz Service24h:

0800672393 (apelabil doar din România)

+40 311 30 50 30 (apelabil din România și străinătate)

Scopul primordial al filozofiei noastre de siguranță este să construim autovehicule sigure. Această filozofie cuprinde și măsuri care ajută la minimizarea consecințelor unui accident. Aici sunt incluse, pe lângă binecunoscutele sisteme de protecție, și multe inovații tehnice.

O parte importantă a muncii noastre este și informarea exactă a echipelor de intervenție. Deoarece o cunoaștere detailată a autovehiculelor noastre și a sistemelor de siguranță ale acestora ajută serviciul de ambulanță să ajungă mai repede la accidentați. Și astfel să salveze vieți.

Content towing and recovery 03

Dacă totuși apare la un moment dat o defecțiune tehnică care staționează autovehiculul, se derulează simplu și rapid toate lucrările atelierului auto. Ca posesor al cardului gratuit Mercedes ServiceCard aveți avantaje deosebite:

  • Asistență rapidă în caz de defecțiune tehnică prin acordarea imediată a unei garanții de plată.
  • Nicio taxă de prestări servicii la utilizarea Serviciului Mercedes-Benz Service24h.
  • plata pe factură la parteneri autorizați de service din întreaga Europă.
 
Informați-vă și despre serviciile cardului nostru de alimentare. Profitați de cele peste 73.000 de puncte de lucru din întreaga Europă ale partenerului nostru UTA și achitați fără numerar, între altele, facturile de alimentare cu combustibil și taxele de drum.

Nimeni nu știe totul. Dar oricine poate să caute: tehnologia și operarea camioanelor noastre pot fi accesate și online. Simplu, clar, informativ.

Manualele de utilizare oferite online se referă doar la autovehiculele corespunzătoare normelor germane – vă rugăm să vă adresați centrului dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz Truck în cazul în care doriți să primiți manualele de utilizare tipărite pentru alte modele de autovehicule și alți ani de fabricație.

În acest loc ne îndeplinim datoria în ceea ce privește obligațiile noastre de informare conform articolului § 312 c paragraful 1 din Codul Civil, art. 246 §§ 1 și 2 din Introducerea la Codul Civil.

Content help along the way 02
În sus