Charged for Tomorrow.
eMobility

Charged for Tomorrow.

Descoperiți viitorul logisticii transporturilor.

Lumea se schimbă – și, împreună cu ea, o întreagă industrie poate fi revoluționată. Cu camioanele electrice cu baterii, care oferă o alternativă sustenabilă și eficientă la camioanele alimentate cu combustibili fosili convenționali. Prin utilizarea motoarelor electrice și a bateriilor, camioanele electrice sunt capabile să reducă emisiile, să diminueze costurile de operare și să ofere șoferilor de camioane o experiență de conducere liniștită și confortabilă.

Mercedes-Benz Trucks este unul dintre pionierii dezvoltării și introducerii camioanelor electrice, pentru crearea unui viitor mai sustenabil și mai profitabil pentru industria logistică.

Content rotation battery

„Camioanele electrice cu baterii reprezintă viitorul.”

Content charged together

Ceea ce a început ca un proiect de cercetare privind combustibilii alternativi – explorarea posibilităților hidrogenului și testarea bateriilor – a devenit între timp o realitate. În 2016, primul nostru prototip de camion electric cu baterii a prins viață. A urmat eActros 300/400: încărcat și deja pe șosele din 2021. În curând, camioanele electrice ar putea face parte dintr-un nou standard în industria transporturilor – iar dvs. puteți participa la acestă transformare. Viitorul este electric, pe bază de baterii.

„2016. Anul primului nostru prototip de camion electric cu baterii.”

Alegerea viitorului începe cu schimbarea aici și acum. Știm că schimbarea poate fi o provocare, dar este și forța motrice din spatele progresului și al inovării.

Prin integrarea camioanelor electrice, compania dvs. poate deveni și mai profitabilă, și mai sustenabilă. Împreună, putem continua să stimulăm progresul și să exercităm un impact pozitiv asupra viitorului.

Content global change

„Nu va fi mai bine doar din întâmplare. Ci prin schimbare.”

Succesul dvs. este important pentru noi. De aceea, le oferim clienților noștri o soluție integrată, care constă din camioane electrice cu baterii și servicii conexe, adaptate nevoilor individuale ale companiilor.
De la servicii de eConsulting individuale până la servicii specifice autovehiculelor electrice - vă sprijinim pe calea dvs.

Camioanele noastre electrice vă ajută să vă îmbunătățiți afacerea - împreună putem contribui la o industrie mai eficientă, mai profitabilă și mai sustenabilă.

Content charged for tomorrow

„Schimbările globale încep la nivel local.”

Content partnership

Noi, cei de la Mercedes-Benz Trucks, avem o viziune excelentă în privința camioanelor electrice cu baterii. Aceasta merge mână în mână cu angajamentul nostru de a aduce pe șosele până în 2050 autovehicule neutre din punct de vedere al emisiilor de CO₂.

Dar nu putem reuși singuri. Avem nevoie de sprijinul și parteneriatul dvs. Să mergem pentru compania dvs., pentru industrie și pentru planetă încărcați pentru viitor: charged for tomorrow.

„Să deschidem împreună o nouă cale.”

Doriți să începeți imediat?

Doriți să începeți imediat?

Contactați-ne astăzi pentru consultanță.

Spre căutarea de centre autorizate
În sus