Actros
Autocamioanele noastre

Actros

Toți vorbesc. Doar unul acționează.

Un camion care face deja ceea ce alții doar discută. Actros vine în întâmpinarea solicitărilor din ce în ce mai mari din traficul interurban. Indiferent ce vă interesează mai mult – rentabilitatea, confortul, siguranța sau fiabilitatea – Actros vi le oferă.

Teaser greater safety

Protecția șoferului, a autovehiculului și a celorlalți participanți la trafic - pentru aceasta există o multitudine de componente de siguranță ca echipare standard la modelul Actros. Asistenții digitali nu preiau responsabilitatea șoferului, dar îl pot ajuta eficient în situații critice.

Confortul sporește productivitatea șoferului și contracarează oboseala. Ambele sunt esențiale, în special în traficul interurban, motiv pentru care libertatea de mișcare și atmosfera sunt importante la Actros. Integrat armonios în condițiile de conducere de zi cu zi.

Teaser comfort
Teaser reduced fuel consumption

Un camion pentru o rentabilitate deosebit de ridicată. Modelul Actros reprezintă în traficul interurban definiția tehnologiei fiabile și cu economie de combustibil, costuri scăzute și randamente ridicate. Pe scurt: și mai multă eficiență. Un consum redus de combustibil poate avea o contribuție decisivă la rentabilitatea camionului. O proprietate pe care modelul Actros a demonstrat-o în activitatea cotidiană – și care, cu motorul OM 471 de a 3-a generație, poate fi îmbunătățită și mai mult.

Și tot despre motor.

Și tot despre motor.

Dinamic, economic, eficient: a 3-a generație a motorului OM 471 combină noua senzație de conducere cu performanța optimizată.

Aflați mai multe

Datorită tehnologiei inovatoare, modelul Actros impresionează atât în traficul interurban, cât și în transportul de mărfuri de mare tonaj. Cu ajutorul motoarelor Euro VI fiabile și rentabile, ca și a celor opt variante de cabină a șoferului, modelul Actros oferă o soluție practic pentru orice pretenție.

Performanțele motoarelor

Performanțele motoarelor

Motoare economice și fiabile Euro VI în patru clase de cilindree. Tehnologie avansată, putere de până la 460 kW (625 CP) și cuplu maxim de 3000 Nm.

Variante de cabină

Variante de cabină

Cu opt variante de cabine ale șoferilor și trei variante de tunel motor (320 mm, 170 mm și podea plană), modelul Actros oferă pentru aproape orice pretenție legată de spațiu, echipare și confort o variantă potrivită de cabină a șoferului.

Configurațiile roților

Configurațiile roților

O mare diversitate. Fie că este vorba de autovehiculele cu 2 sau 3 punți – Actros oferă o gamă largă de posibilități de configurare a punților. Perfect adaptat nevoilor dvs.

În sus